ældrebadminton

Holte Badmintonklub har to formiddagshold for ældre badmintonspillere af begge køn. Holdene går under navnet ÆLDBA, som blev oprettet i 1999 af Jørgen Skovgaard. Træningerne foregår i Holte Hal 1.  

 

Mandag kl. 10.30-12.30

Dette hold er primært for tidligere turneringsspillere og dygtige spillere, der har spillet i mange år. I løbet af 1½-2 timer spilles med skiftende makkere. Kampene er under spillernes egen ledelse.

 

Torsdag kl. 09.30-11.30

Holdet består mest af rutinerede motionsspillere, som har spillet i mange år. Holdene sammensættes efter en spilplanlæggers anvisning og der spilles i 1½-2 timer. 

 

Begge hold varmer op med brugte bolde, men spiller kampe med nye bolde. Efter et hurtigt bad mødes spillerne i klublokalet til en vand/øl. 

Hvem henvender ÆLDBA sig til?

I ÆLDBA spiller rutinerede motionsspillere og tidligere turneringsspillere. Alderen varierer fra ca.  60-75+. Der lægges vægt på et engageret spil og et godt socialt samvær. 

 

Der er plads til flere turneringsspillere og rutinerede motionsspillere, så er du interesseret i at blive medlem af ÆLDBA, kan du kontakte Ayoe Pærregaard

 

NB. Desværre er der ikke plads på holdene til voksne nybegyndere. Kontakt i stedet Carsten Loesch ift. mulig deltagelse i motionstræningerne

ÆLDBA i 25 år

Torsdag den 11. april 2024 kunne Holte Badmintonklubs aldersmæssigt ældste hold ÆLDBA fejre 25 års jubilæum.

 

Humøret var højt  til jubilæumsmiddagen i Foreningshuset, der blev sunget og holdt taler for grundlæggeren af ÆLDBA, Jørgen Skovgaard, som i dag er æresmedlem af klubben. Jørgen kvitterede med en munter og humoristisk tale med mange fornøjelige anekdoter og episoder fra sine 22 år som formand. Heldigvis er der stadig mange spillere i ÆLDBA, som har været medlemmer i rigtig mange år, og som tydeligt kunne huske episoderne, så det gav en rigtig god anledning til genopfriskning af gamle minder. Jørgen blev takket for hans store indsats for at skabe en god sportslig og social ånd, som fortsat eksisterer i ÆLDBA.