Om os

Om holte badmintonklub

Holte Badmintonklub er en afdeling af Holte Idrætsforening (HI), der udover badminton også omfatter afdelinger for atletik, gymnastik, håndbold, skisport og volleyball.
Holte Badmintonklub har ca. 383 medlemmer, hvoraf ca. 150 er tilknyttet ungdomsafdelingen. Klubbens seniorhold har p.t. følgende placering: 
1. Holdet: 2. division 
2. Holdet: Danmarksserien 
3. Holdet: Danmarksserien
4. Holdet: Serie 1
5. Holdet: Serie 2 
Ungdomsafdelingen har i alt 7 hold indenfor både SBKr. og DGI. Klubben driver omfattende stævnevirksomhed både for seniorer og ungdom.
Klubbens veteranhold har følgende placering:
1. Holdet: Eliterækken
2. Holdet: A-rækken
50+ Holdet: A-rækken 
De indendørs sportsgrene dyrkes primært i Holte-Hallerne, som er to multihaller med lokaler til fysisk træning og opvarmningsrum. 

Spillested

Hallerne ligger på Rudegaard Stadion, der er et af Danmarks smukkest beliggende stadions. Her findes atletikstadion, to fodboldbaner, en grusbane og i den nærliggende skov Danmarks eneste lysløjpe. Anlægget omfatter også Restaurant Rudegaard og overnatningsrum for 18 personer. 
Generelt set er indendørs sportsgrenene i stor pladsnød. Derfor iværksatte Holte Idrætsforening i 1998 en behovsanalyse og på dette grundlag udarbejdedes en ansøgning til Søllerød Kommune om opførelse af en ny 7 baners badmintonhal på Rudegård Stadion. Ansøgningen blev sendt den 7. maj 1999 og er stadig under behandling.
Holte Badmintonklub er medlem af følgende organisationer:
- Holte Idrætsforening
- Sammenslutningen af Idrætsforeninger i Søllerød
- Sjællands Badminton Kreds
- Dansk Badminton Forbund
- The International Badminton Federation 
- Danmarks Idræts Forbund

 

- Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger 

Lokalitet

Holte-hallerne 

Kongevejen 464, 2840 Holte 

Hallens telefonnummer: 45 46 00 30

 

For at se placeringen på kort, se nederst på siden.