hVORDAN BLIVER JEG MEDLEM AF HOLTE BADMINTONKLUB?

uNGDOM

Er du mellem 7 og 19 år så kontakt Carsten Loesch og hør mere om mulighederne for at spille. Som nybegynder indenfor badminton anbefaler vi, at man starter med at spille, når man er mellem 7 og 9 år.  Man er også meget velkommen til at møde op til en af træningerne, og prøve at være med.

Træningstiderne kan ses her

vETERAN

Er du fyldt 40 år og har du tidligere spillet badminton, så kontakt veterantræner Martin Skovgaard for yderligere information. Træningstiderne kan ses her.

motionister med træner

Er du nybegynder eller har du tidligere spillet badminton og har du lyst til at få undervisning, så kontakt Carsten Loesch. Træningstiderne kan ses her

Motionister uden træner

Har du lyst til dyrke motion sammen med din familie eller venner, så kontakt Carsten Loesch og hør nærmere om at spille badminton en time om ugen. Spilletiderne kan ses her.

sENIOR

Er du mellem 20 og 40 år, og har du tidligere spillet badminton, så kontakt Martin Skovgaard. Du er også velkommen til at møde op lidt før en af træningerne. Træningstiderne kan ses her.

ældrebadminton

Er du mellem 65 og 75 år, og kan du spille badminton, så kontakt Ayoe Pærregaard og aftal en prøvetime. Træningstiderne kan ses her.

kONTINGENT

Kontingent varierer alt efter hvilken afdeling man tilhører. Her er en oversigt over de forskellige kontingentsatser:

  • Senior og veteran: 1.400 kr. 
  • Ungdom: Mellem 1.600 og 1.800 kr.
  • ÆLDBA: 600 kr.
  • Motionister: Mellem 500 kr. og 1.500 kr. 
Derudover skal nogle spillere betale boldpenge.